Welkom Informatie Veiling Flora Holland Voorwaarden Contact Meestgestelde vragen Login
U bent hier: Home ยป Bloemen bezorgen buitenland

Bloemen bezorgen buitenland

Helaas behoort bloemen bezorgen in het buitenland niet altijd tot de mogelijkheden. Bij ons is dit vaak wel het geval! Wilt u bloemen laten bezorgen in het buitenland, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0224-29 59 00. U kunt bij ons informeren of er leveringen in het betreffende land plaats vinden. Is dit het geval? Dan kunnen wij uw bloemen bezorgen in het buitenland.

Tarieven

Bloemen bezorgen in het buitenland is vanzelfsprekend duurder dan wanneer wij in Nederland bezorgen. Toch hoeft het niet erg kostbaar te zijn om bloemen te laten bezorgen in het buitenland. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, kunnen wij u direct informeren over de tarieven die gelden om bloemen te bezorgen in het buitenland.

Contact

Wilt u bloemen laten bezorgen in het buitenland of wenst u meer informatie over bloemen bezorgen in het buitenland? Bel naar 0224-29 59 00 of maakt gebruik van ons online contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in bloemen bezorgen in het buitenland.