Welkom Informatie Veiling Flora Holland Voorwaarden Contact Meestgestelde vragen Login
U bent hier: Home ยป Fleurop online

Fleurop online

U kunt via Fleurop online bloemen bestellen en laten bezorgen. Bij Fleurop kunt u online een bloemist kiezen en daar bloemen bestellen. In totaal zijn er meer dan 1300 bloemisten aangesloten bij het Fleurop online netwerk. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt overal in Nederland en in 135 andere landen bloemen te bestellen en bezorgen.

Andere tijden

Ook Bloembinderij Waldervaart is aangesloten bij het Fleurop online netwerk. Dit betekent dat wij in de lijst van Fleurop staan en online te kiezen zijn als bloemist. Wel wijken de tijden van Fleurop online bestellingen en directe bestellingen bij ons iets van elkaar af. Wilt u de bloemen vandaag bezorgd? Dan moet uw bestelling bij Fleurop voor 12.00 uur binnen zijn en bij ons voor 16.00 uur.

Beste kwaliteit

Fleurop is een online bloemist waar honderden bloemisten samenwerken om alle boeketten op tijd te bezorgen. Wanneer u bij Fleurop online besteld, mag u de beste kwaliteit verwachten in combinatie met een correcte bezorging. U krijgt op ieder boeket zeven dagen vaasgarantie.